Näin kirjaudut NSnappy Help Centeriin
  1. NSnappy Help Center
  2. Näin kirjaudut NSnappy Help Centeriin

Näin kirjaudut Help Centeriin

NSnappy Help Center toimii apurinasi 24/7

Tervetuloa NSnappy Help Centeriin! NSnappy Help Centeristä löydät ohjeita ja vinkkejä NSnappy-palvelun ja mittalaitteiden käyttöön.

Jos sinulla on jo tunnukset

Klikkaa etusivun oikeasta ylälaidasta Kirjaudu sisään -painiketta ja kirjaudu sisään tunnuksillasi.

Jos et ole vielä luonut tunnuksia NSnappy Help Centeriin, luo tunnus  seuraavasti:

1. NSnappy-asiakkaanamme olet saanut NSnappy Help Centerin -rekisteröitymislinkin sähköpostitse otsikolla "Luo tunnus NSnappy Help Centeriin" lähettäjänä Nokeval. Mikäli et saanut sähköpostia, tarkistathan myös roskapostisi.
  2. Klikkaa sähköpostissa olevaa rekisteröitymislinkkiä ja luo NSnappy Help Center -käyttäjätunnus.
  3. Tunnuksen luomisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin, josta pääset kirjautumaan NSnappy Help Centeriin ja saat sisällön käyttöösi. Voit kirjautua Help Centeriin tunnuksen luomisen jälkeen myös sivuston oikeasta ylälaidasta Kirjaudu sisään -painikkeesta.

Mikäli sinulla on ongelmia kirjautumisen kanssa, ota yhteyttä: support@nokeval.com.